Spelletjes spelen

sinterklaas spelletjes spelenBen je ook zo dol op spelletjes spelen? Sinterklaas en Zwarte Piet spelletjes zijn in deze tijd van het jaar dan een leuke afwisseling op de gangbare games die je speelt. Daarom hebben wij op SinterklaasVieren.nl enkele gratis Sinterklaas spellen verzameld. Het zijn leuke en eenvoudige games voor groot en klein. Kies het spel dat je het meeste aanspreekt en speel. Leuk ter verstrooiing en vermaak. Alvast heel veel speelplezier.

Tip: 8 Sinterklaas en Zwarte Piet spelletjes

  1. Stoomboot-spel: Eenvoudig, maar erg leuk spelletje. Vaar uit met de stoomboot. Probeer zoveel mogelijk cadeautjes te verzamelen. Let echter wel op, want onderweg kom je allerlei obstakels tegen. Probeer die te omzeilen.
  2. Pakjes schuiven: Plaats de pakjes in het ruim op de goede plek. Let wel op dat je jezelf niet inbouwt.
  3. Chocolade letter vangen: Luk het jou om alle chocolade letters te vangen? Probeer het snel eens uit.
  4. Sinterklaas galgje: Vind je woordspelletjes leuk om te doen? Speel dan galgje met Sinterklaas en zorg dat je het woord goed hebt. Alle woorden hebben met Sinterklaas te maken.
  5. Pakjes gevecht: Voor de liefhebbers van speculaas. Breek de speculaaspoppen van de tegenstanders, maar houd die van jezelf  heel.
  6. Sinterklaas grijpspel: Verdien punten door zoveel mogelijk pepernoten, snoep, chocolade en cadeaus te verzamelen. Pas echter op voor de oude laars, want dat kost je punten.
  7. Sint op bezoek: online legpuzzel voor peuters over Sint die op bezoek komt.
  8. Sinterklaas galgje: Speel je graag met letters? Raad dan het juiste Sinterklaas woord.

Meer online Sinterklaas games

Heb je alle spelletjes met Sinterklaas en Zwarte Piet gespeeld? En ben je op zoek naar nog meer games? Natuurlijk zijn er online nog veel meer spelletjes te vinden. SinterklaasVieren.nl heeft daarom nog een aantal spellen gezocht en gevonden. Kijk hier voor meer gratis online Sinterklaas games.