Sinterklaas Prijsvragen

logo staf en mijter sinterklaasOverzicht Sinterklaas prijsvragen en gratis prijzen 

Ook tijdens Sinterklaas zijn er verschillende speciale Sinterklaas prijsvragen. Beproef je geluk en win een van de vele mooie gratis prijzen voor pakjesavond. Meedoen is vaak erg eenvoudig. Dus probeer het gewoon eens. Wie weet heb je straks een aantal leuke extraatjes voor in de schoen. SinterklaasVieren.nl wenst je alvast een gezellige pakjesavond.

 

Gratis trendy decenario armbanden die geluk brengen van Sinterklaas 

Beauty4Free.nl geeft gratis decenario armbanden (en kans op mooie apple prijzen) weg. Wil je voor Sinterklaas zo’n mooi trendy armbandje ontvangen? Het enige wat je hoeft te doen is een consumentenenquête invullen. De decenario armband is super hip en 100% gratis (ook zonder verzendkosten). De decenario armbanden komen oorspronkelijk uit de Spaanse tradities en zijn de nieuwe trend van dit moment.De decenario armbanden brengen geluk en elke kleur heeft een andere speciale betekenis.

 

Ontvang gratis handschoenen van Sinterklaas

Gratis lekkere warme handschoenen van Sinterklaas. Met deze gratis warme fleece handschoenen heb je deze winter geen koude handen meer. Bestel nu snel! Je betaalt alleen de verzendkosten. Je ontvangt de gratis fleece handschoenen binnen 3 dagen thuis.

 

Een gratis make-up set cadeau van Sinterklaas!

Een make-up set helemaal voor nop van Sinterklaas, wie wil dat nu niet? Je make-up aanbrengen is nog nooit zo eenvoudig geweest met deze 5-delige set inclusief kunststoftasje. Dus ook gemakkelijk mee te nemen als je op reis gaat. Bestel nu en betaal alleen de verzendkosten. Je ontvangt de make-up set binnen 3 dagen thuis!

 

De mooiste prijzen winnen in december?

Met de mooisteprijzen.nl maak je ook nog dit jaar kans op verschillende mooie prijzen. Wat te denken van een iPhone of een coole gepersonaliseerde fiets? Het enige wat je hoeft te doen is promoties lezen van sponsors en adverteerders.

 

Een CitiZ espressomachine winnen?

Doe mee en win één van de drie CitiZ espressomachines! Beantwoord de vragen over koffie en andere thema’s en maak kans op deze fantastische prijs. Er worden maar liefst2 CitiZ espressomachines vergeven, inclusief welkomstpakket! P.S. Wanneer je 3 vrienden, familieleden, collega’s of kennissen uitnodigt om zich ook in te schrijven en één van hen schrijft zich in, dan maak je ook nog eens kans op een Staatslot met Jackpot.

 

Ontvang gratis een siliconen sporthorloge t.w.v. € 14,95

Ontvang gratis een siliconen sporthorloge t.w.v. € 14,95 welke 100% gratis (ook zonder verzendkosten) wordt toegezonden. Het enige watb je hoeft te doen is een consumentenenquête in te vullen.  Het horloge is digitaal, waterdicht, hygiënisch, ultralicht en ideaal om mee te sporten of te werken. Per huishouden één deelname aan de actie.