Sinterklaas Kleurplaten

kleurplaat sinterklaas stoomboot zwarte piet schimmel amerigoKleurplaten met Sinterklaas, Zwarte Piet, Amerigo en pakjes zijn ontzettend leuk om in te kleuren. Zeker voor de allerkleinsten is dit een feest. De kindjes kunnen de ingekleurde tekeningen aan Sinterklaas geven. Bijvoorbeeld op school, in het winkelcentrum enzovoort. Of laat je kindje ’s avonds een mooie Sinterklaaskleurplaat in de schoen stoppen.

Sinterklaaskleurplaten online

Grappige, mooie en leuke Sinterklaaskleurplaten vind je in overvloed op internet. Vandaar dat SinterklaasVieren.nl zelf geen Sinterklaaskleurplaten heeft opgenomen. Wel hebben wij enkele goede websites geselecteerd waar je mooie en leuke kleurplaten van Sinterklaas vindt.

Top 3 Sinterklaas Kleurplaten

  1. Fraaie Sinterklaas kleurplaten voor peuters vind je op Peuterplace.nl.
  2. Nog meer aantrekkelijke kleurplaten met Sinterklaas staan op Kleurplaten.org.
  3. En zeker ook op Kleuren.nu  tref je allerlei mooie  kleurplaten met Sinterklaas en de Zwarte Pieten aan.

2 Tips: Kleurplaten Sinterklaas

  1. Print een Sinterklaaskleurplaat uit op gekleurd papier en schrijf je Sinterklaasgedicht op de achterkant van de kleurplaat. Maak het extra persoonlijk door een kleurplaat te kiezen die betrekking heeft op het cadeau óf de persoon voor wie het cadeautje bestemd is. Dat geeft het geheel een extra Sinterfeestelijk tintje.
  2. Heb je wat grotere kinderen? Dan kun je de tekeningen beplakken met propjes crêpepapier of restjes stof.

Stuur je ingekleurde Sinterklaas Kleurplaat in!

Heb je een Sinterklaasplaat ingekleurd? Wij van SinterklaasVieren.nl zijn reuze benieuwd naar het resultaat. Wil je je tekening met ons en vele anderen op internet delen? Stuur dan je Sinterklaastekening naar SinterklaasVieren.nl. Wie weet staat je tekening morgen op onze website.