Maken

logo staf en mijter sinterklaasSinterklaas recepten, surprises, kleurplaten…

Taai taai, pepernoten, chocolade letter sinterklaasHet Sinterklaasfeest is niet compleet zonder overheerlijke Sinterklaas recepten, surprises, kleurplaten enzovoort. Daarom selecteerde SinterklaasVieren.nl enkele Sinterklaas lekkernijen die groot en klein gezellig samen kunnen maken. Maar ook vind je hier op de website een aantal tips voor leuke surprises. Daarnaast ontbreken ook de fraaie kleurplaten voor de kleintjes niet. Neus gerust even rond en gebruik wat je nodig hebt. Alvast veel smul- en knutselplezier.

logo staf en mijter sinterklaasOverheerlijke Sinterklaas recepten maken

Zelf je pepernoten, borstplaat, marsepein en TaaiTaai maken is wel zo lekker. Bovendien is het leuk om samen met je kindjes te doen. En het prettige is dat je voor deze recepten geen keukenprins(es) hoeft te zijn. Dus schroom niet en ga aan de slag met onze verzameling Sinterklaas recepten.


logo staf en mijter sinterklaasLeuke Sinterklaas kleurplaten

Kleurplaten met Sinterklaas, Zwarte Piet en Amerigo horen gewoon bij Sinterklaas. Niet alleen is het inkleuren ervan en leuk tijdverdrijf. Je kids kunnen de kleurplaten ook in hun schoen doen of aan Sinterklaas geven als hij op school komt. Ga dus snel aan de slag en print een aantal mooie kleurplaten uit die je kinderen kunnen inkleuren. Er zijn Sinterklaas kleurplaten voor peuters en wat grotere kinderen.