Nieuw Sinterklaasliedje volwassenen


‘Wie stout is krijgt lekkers’

De Nederlandse zangeres Leev wil met haar single ‘Wie stout is krijgt lekkers’ Sinterklaas enerzijds teruggeven aan alle volwassenen. Want, volgens de zangeres vinden volwassenen Sinterklaas leuk, maar zien zij het tegenwoordig meer als een kinderfeest door o.a. de talloze ‘kinderlijke’ Sinterklaasliedjes. Anderzijds benadrukt de zangeres dat niet iedereen even zoet was in 2011, zo vertelt Leev in het Parool. In Nederland lijkt het er volgens haar op “hoe stouter je bent, hoe groter de beloning. De politiek is daar een goed voorbeeld van. Politici worden ondanks hun ongepaste gedrag en taalgebruik, toch steeds beloond met aandacht en stemmen”. De single ‘Wie stout is krijg lekkers’ van Leev kan dan ook op meerdere manieren worden uitgelegd.


Filmpje liedje: ‘Wie stout is krijgt lekkers’

Meer Sinterklaas liedjes 

SinterklaasVIeren.nl heeft nog veel meer Sinterklaasliedjes online staan. Zowel uit de oude doos als nieuwe Sinterklaassongs. Ben je benieuwd? Kijk dan eens op:

SinterklaasRadio is on the airSinterklaasRadio is te beluisteren, sinterklaas vieren

 

 

 

 

 

SinterklaasRadio is weer in de lucht. Vanaf nu kun je 24 uur per dag Sinterklaas liedjes luisteren. Heerlijk om helemaal in de Sinterklaas stemming te komen. Met heel veel leuke liedjes over Sinterklaas en Zwarte Piet, het laatste Sinterklaas nieuws en je kunt er je favoriete Sinterklaasliedjes aanvragen. Je kunt SinterklaasRadio beluisteren via je tv, computer en mobiel. Read More

Nieuw Sinterklaasliedje


Mijn Vriend Sinterklaas

Heb je het nieuwste Sinterklaasliedje als gehoord: Mijn vriend Sinterklaas van Maikel ten Voorde? Zaterdag 12 november wanneer Sinterklaas in Nederland aankomt, treedt Maikel vanaf 10.15 uur live op aan het Scheffersplein in Dordrecht. Kom alvast in de Sinterklaasstemming en bekijk en beluister het nieuwe Sinterklaasliedje.

De clip van het Sinterklaasliedje

Het nieuwe Sinterklaasliedje is geschreven en geproduceerd door Edwin van Hoevelaak in de Rooftop Studios. De productie is gedaan door de VanHoevelaakEntertainmentGroup. Meer informatie over de 22-jarige zanger vind je op: www.maikeltenvoorde.nl.

 Meer Sinterklaasliedjes

Wil je graag nog meer Sinterklaasliedjes bekijken en beluisteren? Dat kan natuurlijk. Want, SinterklaasVieren.nl heeft verschillende liedjes met songteksten en filmpjes op de website staan. Kijk maar eens bij: