Trailers nieuwe Sinterklaas films

Leuke trailers van sinterklaas filmpjes kijken? Er zijn in 2011 weer verschillende nieuwe Sinterklaas films uitgebracht. Leuke en ontspannende films voor het hele gezin. Op SinterklaasVieren.nl alvast een voorproefje van twee nieuwe Sinterklaas films die in diverse bioscopen in het land draaien. Klik op de titel om de trailers van de Sinterklaas films te bekijken.

Trailer 1. Sinterklaas en het gevaar in de pakjeskelder

poster film Sinterklaas en het gevaar in de pakjeskelderIn deze film ziet Sinterklaas het helemaal niet zitten om dit jaar naar Nederland te komen. Hij besluit daarom op vakantie te gaan. Tja, hoe los je dat op als Zwarte Pieten? En terwijl de Pieten op zoek zijn naar een nieuwe Sinterklaas proberen de boeven Ronnie en Sjonnie hun slag te slaan. Benieuwd hoe dit afloopt en of Sinterklaas nog wel naar Nederland komt? Sinterklaas en het gevaar in de pakjeskelder is een productie van Ronald Biemolt en Luck Heuckeroth.

Op Sintfilm.nl vind je meer informatie over de film pkus waar je voorstellingen bij jou in de buurt kunt bekijken!

 

Trailer 2. Sinterklaas en het Raadsel van 5 december

poster Sinterklaas en het raadsel van 5 decemberIn dit nieuwe avontuur vallen Sinterklaas en Ingrid Lafleur in de handen van de gemene Dr. Brein en haar handlangers Joris en Boris. Het lijkt erop dat dit jaar de kinderen niets in hun schoentje krijgen en dat de Zwarte Pieten allemaal in de gevangenis belanden. Het wordt een race tegen de klok om Pakjesavond te redden… Regisseur van de film is Martijn Nellestijn.

Wil je alles weten over deze film? Op Sinterklaasdefilm.nl lees je er echt alles over. Wie de hoofdrolspelers zijn, het verhaal, foto’s en nog veel meer.