Sinterklaas lootjes trekken

Sinterklaaslootjes trekken voor cadeautjesLootjes trekken voor Sinterklaas vraagt jaarlijks vaak de nodige organisatie. Gelukkig zijn er op internet handige websites die het lootjes trekken makkelijker maken. Zeker als je met een grote groep het Sinterklaasfeest viert of niet bij elkaar om de hoek woont. Daarbij hebben sommige sites de optie om ook een verlanglijstje voor Sinterklaas toe te voegen. Erg handig en prettig. SinterklaasVieren.nl zette 4 websites om Sinterklaas lootjes te trekken op een rij.

Top 4 online Sinterklaas lootjes trekken

1. Lootjestrekken.nl: Overzichtelijke website om met een groep je online lootjes te trekken. Ook bevat het de optie een verlanglijstje toe te voegen.

2. Sinterklaasje.nl: Gemakkelijk te bedienen site voor het trekken van je Sinterklaas lootjes. Eveneens diverse extra opties, zoals: een cadeaulijstje toevoegen, niet hetzelfde lootje als vorig jaar trekken, je partner niet trekken en ook lootjes voor een tweede (kleiner) cadeautje.

3. Sintlootjes.nl: Nog een site voor om digitaal je Sint lootjes te trekken. Inclusief ontvangstbevestiging per mail of sms. Bevat eveneens de opties: verlanglijstje bijsluiten, partneruitsluiting en tweede presentje.

4. Lootjesenlijstjes.nl: Een website waar je niet alleen voor Sinterklaas je lootjes kunt trekken, maar ook die voor de Kerst. Per mail ontvang je een inlogcode waarna je een verlanglijstje kunt maken, wijzigen of inzien.

Lootjes trekken op de ouderwetse manier

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen op de ouderwetse manier lootjes te trekken. Hoe dat in z’n werk gaat, staat hieronder beschreven.

  • Schrijf je naam en verlanglijstje op een briefje.
  • Spreek samen een budget af; hoeveel mag je besteden.
  • Bepaal ook van te voren of je surprises maakt en/of gedichten bij de cadeautjes schrijft.
  • Vouw daarna de briefjes en verzamel die in een hoed, doos, trommel of pet.
  • Trek vervolgens om beurten een lootje (briefje).
  • Trek je jezelf of je partner? Begin dan opnieuw tot alle lootjes zijn getrokken.

Heel veel plezier.