Zelfgemaakte Sinterklaas cadeaus en surprises10 mooie inspiratietips

Wil je zelf Sinterklaas cadeaus maken? Of ben je op zoek naar handleidingen voor mooie, leuke, grappige en bizarre zelfgemaakte surprises? Dan is er een zeer handige en informatieve Engelstalige website boordevol instructies voor zelfgemaakte zaken en/of dingen. Je kan het zo gek niet bedenken of de site heeft er wel een handleiding voor. Van het maken van sieraden, meubels, kinderspeelgoed, knuffels, lekkere recepten, hard- en software voor pc’s enzovoort. Je kunt bovendien zoeken op kostprijs, materialen, voor binnen of voor buiten gebruik enzovoort. Op de website staat echt te veel om op te noemen, maar voor een inventieve Sinterklaas is het een fantastische inspiratiebron. SinterklaasVieren.nl selecteerde enkele instructies voor zelfgemaakte Sinterklaas surprises en cadeaus.


Top 10 zelfgemaakte cadeaus en surprises

  1. Badparels van chocolade
  2. Toverstaf van Harry Potter
  3. Vintage nachtlampje van oude camera
  4. Een grote (draagbare) melkvlek
  5. Wijnfles puzzel
  6. Modder met glimwormen
  7. Overhemd met stropdaskaart
  8. Spaarpot van tennisbal
  9. Gepersonaliseerde theezak labels
  10. Hangende vogelvoederbak voor buiten

Natuurlijk zijn dit slechts enkele suggesties voor zelfgemaakte cadeaus en surprises. Neus even lekker rond op de site. Als je bijvoorbeeld zoekt op 1 april en Halloween dan kom je vanzelf diverse andere mogelijkheden tegen voor leuke en grappige zelfgemaakte surprises.

Meer ideeën voor zelfgemaakte cadeaus en surprises

Zoek je nog meer ideeën voor cadeaus en surprises om zelf te maken? Dan kun je bijvoorbeeld met behulp van Google afbeeldingen ook vaak een heel eind komen. Zoek onder Google afbeeldingen eens op zelf maken of DIY. Andere suggesties van SinterklaasVieren.nl vind je in de rubriek Maken.