SinterklaasRadio is on the airSinterklaasRadio is te beluisteren, sinterklaas vieren

 

 

 

 

 

SinterklaasRadio is weer in de lucht. Vanaf nu kun je 24 uur per dag Sinterklaas liedjes luisteren. Heerlijk om helemaal in de Sinterklaas stemming te komen. Met heel veel leuke liedjes over Sinterklaas en Zwarte Piet, het laatste Sinterklaas nieuws en je kunt er je favoriete Sinterklaasliedjes aanvragen. Je kunt SinterklaasRadio beluisteren via je tv, computer en mobiel.

Wat biedt SinterklaasRadio?

Op deze muziekzender kun je luisteren naar de oude en overbekende Sinterklaas liedjes als Zie de maan schijnt door de bomen, Sinterklaas kapoentje, Hoor wie klopt daar kind’ren, enzovoort. Maar natuurlijk ook de nieuwste Sinterklaassongs van onder andere Maikel ten Voorde, Coole Piet en Muziek Piet. Bovendien brengt SinterklaasRadio regelmatig het laatste nieuws rond Sinterklaas en de Pieten plus je kunt online je favoriete Sintsongs aanvragen.

Hoe SinterklaasRadio ontvangen?

Je kunt op allerlei manieren deze radiozender met Sinterklaas muziek volgen en ontvangen. De Sintliedjes van Coole Piet Diego. Muziek Piet en heel veel anderen en het laatste Sinterklaasnieuws kun je op de tv beluisteren via UPC kanaal 79, Kabelnet Veendam analoog kabel 104.5 FM, Ziggo kanaal 789 en kabel Noord via tv-kanaal 900. Wil je op je pc naar SinterklaasRadio luisteren? Dan kun je de zender volgen met behulp van een online mediaspeler zoals winamp of ervoor kiezen SinterklaasRadio te downloaden op je pc. En om SinterklaasRadio op je mobiele telefon te beluisteren ga dan naar http://m.sintradio.nl en klik op één van de mobiele streams.

Surf voor meer informatie of om direct naar de allerleukste Sinterklaas liedjes te luisteren naar SinterklaasRadio.nl.