Speciaal SinterklaasKanaalMet het SinterklaasKanaal kom je alvast helemaal in de juiste Sinterklaasstemming. Want, op dit speciale kanaal van Sinterklaas vind je heel veel tv-uitzendingen met en over de Goedheiligman. Neem de proef op de som en bekijk hieronder alvast een aantal uitzendingen van de afgelopen tijd. Sinterklaas heeft zo nu en dan toch van zich laten horen.

Sinterklaaskanaal: extra Sinterklaasjournaal

Op het SinterklaasKanaal kun je onder andere nogmaals bekijken dat de Sint bekend maakte dat Bram van der Vlugt zijn boek vol is. Na 25 jaar trouwe dienst geeft hij de staf door aan Stefan de Walle. Onder andere bekend van zijn rol als Kees in de tv-serie Flodder. Uitgezonden mei 2011, extra Sinterklaasjournaal via de NTR.

Meer uitzendingen SinterklaasKanaal

Op het SinterklaasKanaal vind je nog veel meer uitzendingen met en over Sinterklaas. Niet alleen met recente opnames uit 2011, maar ook van oudere uitzendingen. Ga er gewoon even lekker voor zitten. Zeker weten dat je met deze beelden alvast een beetje in de stemming komt voor het Sinterklaasfeest dat a.s. zaterdag 12 november in Dordrecht losbarst. Ook kun je even kijken bij onze Sinterklaas filmpjes met leuke bloopers, Bob de Rooij als Sinterklaas en andere Sinterklaas sketches.