Sinterklaascadeau: Stuur een choco telegram Een choco telegram sturen, is een leuk en origineel Sinterklaascadeau. Zeker als je niet weet wat je dit jaar je familie, vrienden en/of bekenden wilt schenken. Je kunt zelfs meerdere chocoladeletters met het choco telegram cadeau geven met je eigen Sinterklaasboodschap.

Het choco telegram

Met het choco telegram geef je een bijzonder Sinterklaascadeau. Want, het is een unieke chocoladeverrassing per post; met meerdere chocolade letters maak je je eigen Sinterklaasboodschap. Bovendien kun je ook een persoonlijk Sinterklaasgedicht op een wenskaart bijsluiten.

Keuzemogelijkheden choco telegram

Het aantrekkelijke aan een choco telegram is dat er veel keuzemogelijkheden zijn. Zo zijn er vaste choco telegrammen met de boodschap “Van Sint en Piet”, “Het heerlijk avondje is gekomen” of “Wie zoet is krijgt lekkers…”. Maak je keuze, voeg je persoonlijke wenskaart met Sinterklaasgedicht toe en Chocotelegram.nl zorgt ervoor dat het telegram op de gewenste datum wordt afgeleverd.

Choco telegram met persoonlijke Sinterklaaswens

Naast de voorgevormde telegrammen kunt je ook kiezen een choco telegram met een eigen en persoonlijke Sinterklaas boodschap. Helemaal gemaakt van chocoladeletters. Ga naar het kopje “Chocotelegram – eigen tekst” en kies voor het kopje “Sinterklaas”. Hier tref je alle speciale Sinterklaaschocotelegrammen aan. Dus: Chocolize your message met ‘Sint en Piet’!.

Meer Sinterklaas cadeautips

Ben je op zoek naar andere leuke, mooie en bijzondere cadeaus voor Sinterklaas? Breng dan eens een bezoekje aan de Cadeaushop van SinterklaasVieren.nl. Je vind daar heel veel leuke cadeautjes voor mannen, vrouwen en kinderne onder € 15. Bovendien is er een speciale shop voor de Groene Sint. Kortom, behalve zoetigheid als een choco telegram, biedt SinterklaasVieren.nl je volop keus voor een fijne en betaalbare Sinterklaasavond.