Sinterklaas cadeaus met 3D effect populairtop 5 sinterklaas cadeaus, sinterklaas vieren
Sinterklaas cadeaus met een 3D-effect zijn in 2011 zeer populair. Tenminste dat is een trend die diverse winkels inmiddels signaleren. Daarnaast is ook speelgoed gebaseerd op films, zoals de Smurfen, Harry Potter en Cars 2, zeer populair. De filmthema’s komen o.a. terug bij LEGO, raceautos, domino, LOCO en diverse spellen. Op SinterklaasVieren.nl alvast een top 5 met Sinterklaas cadeaus voor kinderen.


Top 5 Sinterklaas cadeaus

1. Vtech Storio Multimediatablet
2. LEGO o.a. Cars en Harry Potter
3. 3D-speelgoed zoals 3D-tekensets
4. Make-up artist sketch set
5. Marsepeinen Disney figuren

Meer Sinterklaas cadeausuggesties

Andere cadeausuggesties vind je ook in de Cadeaushop van Sinterklaas met mooie en voordelig geprijsde artikelen voor mannen, vrouwen en kinderen. Of kijk eens bij de Groene Sint voor eerlijke en milieuvriendelijke cadeaus voor een betaalbare prijs. Bijna alle deze Sinterklaas geschenken kosten niet meer dan € 15. Ook vind je op SinterklaasVieren.nl tips voor gratis Sinterklaas cadeaus en zelfmaak cadeaus.

Gerelateerde onderwerpen: