Online Sinterklaas lees- en kijkboeken 

Online zijn verschillende leuke en mooie lees- en kijkboeken voor kinderen met Sinterklaas in de hoofdrol. Heerlijk om samen naar te kijken of om je kleine kinderen voor te lezen. SinterklaasVieren.nl ontdekte afgelopen week 3 leuke Sinterklaas e-boeken.

Tip 1 Online Sinterklaaboek: Het letterboek van Sinterklaas

In dit letterboek van Sinterklaas staan alle letters van A t/m Z, En al die letters vertellen je iets over het Sinterklaasfeest. De A van aardige Sint. De B van boot, enzovoort. Met foto’s en plaatsjes. Eveneens staan er allerlei puzzels, filmpjes en mooie kleurplaten in het letterboek.

Tip 2 Online Sinterklaasboek: Nicolaas van Myra

In het e-boek over Nicolaas van Myra kun je de geschiedenis van Sinterklaas lezen. Het is geschikt voor de wat grotere kinderen die niet meer in Sinterklaas geloven. Inclusief de legenden rond Sinterklaas, hoe hij eruit heeft gezien en nog veel meer informatie over de Goedheiligman.

Tip 3 online Sinterklaasboek: Sint, mag ik u iets vragen?

Wil je je kinderen graag alles vertellen over Sinterklaas? Omdat zij heel veel vragen stellen? Dan biedt het e-boek Sint, mag ik u iets vragen? Uitkomst. Want, hierin staan antwoorden op heel veel kindervragen, zoals: waarom zetten wij onze schoen? Waarom heeft Sint een staf? Waarom een chocoladeletter met Sinterklaas? Inlcusief enkele filmpjes en puzzels.

Extra tip: download de boekjes op een cd-rom. Maak een mooi etiket voor de cd en het hoesje. Zo heb je een leuk klein en voordelig cadeautje waar je kinderen met Sinterklaasfeest nog regelmatig van kunnen genieten. 

Cadeausuggesties Sinterklaas