Nieuw Sinterklaasliedje


Mijn Vriend Sinterklaas

Heb je het nieuwste Sinterklaasliedje als gehoord: Mijn vriend Sinterklaas van Maikel ten Voorde? Zaterdag 12 november wanneer Sinterklaas in Nederland aankomt, treedt Maikel vanaf 10.15 uur live op aan het Scheffersplein in Dordrecht. Kom alvast in de Sinterklaasstemming en bekijk en beluister het nieuwe Sinterklaasliedje.

De clip van het Sinterklaasliedje

Het nieuwe Sinterklaasliedje is geschreven en geproduceerd door Edwin van Hoevelaak in de Rooftop Studios. De productie is gedaan door de VanHoevelaakEntertainmentGroup. Meer informatie over de 22-jarige zanger vind je op: www.maikeltenvoorde.nl.

 Meer Sinterklaasliedjes

Wil je graag nog meer Sinterklaasliedjes bekijken en beluisteren? Dat kan natuurlijk. Want, SinterklaasVieren.nl heeft verschillende liedjes met songteksten en filmpjes op de website staan. Kijk maar eens bij: