Het Enige Echte Club van SinterklaasfeestWoon de verjaardag van Sinterklaas bij met Het Enige Echte Club van Sinterklaasfeest. Want, de Goedheiligman viert zijn verjaardag groots op 27 november 2011 in Ahoy Rotterdam. Samen met de Club van Sinterklaas Pieten wordt er een spetterend verjaardagsfeest georganiseerd. Voor kleine kinderen, oudere kinderen en de ouders.

Gasten op Het Enige Echte Club van Sinterklaasfeest

Wil je weten welke gasten er allemaal komen op Het Enige Echter Club van Sinterklaasfeest? Nou dat zijn er echt heel veel. Zo verzorgt Nicolette van Dam de presentatie samen met Keet en het komische duo Ernst & Bobbie. Verder staan er verschillende beroemde Nederlandse sterren op de gastenlijst van het Sinterklaas, zoals: junior songfestivalwinnaar Ralf Mackenbach , Jan Smit, Coole Piet Diego en illusionist Christian Farla en andere beroemdheden. Verder mag je natuurlijk ook Kluspiet, Hoge Hoogte Piet, Testpiet, Profpiet, Muziekpiet en veel andere Pieten op het verjaardagfeest van Sinterklaas verwachten. Want, het wordt een fantastisch feest met de jarige Sinterklaas als middelpunt.

Kaarten winnen voor het Enige Echte Club van Sinterklaasfeest?

Win 4 vipkaarten voor Het Enige Echte Club van Sinterklaasfeest. Dit is incl. 1e rang zitplaatsen, toegang tot de afterparty en een meet&greet met de Pieten! Iedere deelnemer ontvangt een Happybee kortingsbon twv € 5,-. Daarnaast maakt iedere deelnemer kans op een De Club van Sinterklaas prijzenpakket (incl. De Club van Sinterklaas dvd, cd en Doeboek).

Kaarten bestellen voor Het Enige Echte Club van Sinterklaasfeest?

Kaarten bestellen voor Het Enige echte Club van Sinterklaasfeest is heel eenvoudig. Je doet dat via: rtlticket.nl.