Groene en duurzame Sinterklaas cadeaus


5 trendy tips van de Groene Sint

Wil je duurzame, groene en eerlijke cadeaus met Sinterklaas geven? Dan ben je bij SinterklaasVieren.nl aan het juiste adres. Want, wij dragen de Groene Sint een warm hart toe. Daarom hebben wij een mooie lijst met duurzame en trendy cadeaus voor hem én haar samengesteld. Hieronder onze 5 tips voor groene en duurzame cadeaus van de Groene Sint.

Tip 1: Horn Stand van Bone Collection

De Horn Stand is een siliconen iPhone standaard met een kleine hoorn, die het geluid van je iPhone versterkt met maar liefst 13 dB! Daarnaast klinkt het geluid voller en warmer, zodat muziek luisteren en video’s bekijken op je iPhone ook een aangename ervaring wordt zonder oordopjes.
Is gemaakt van reyclebare zachte siliconen en verkrijgbaar in vier kleuren. Het is makkelijk schoon te maken, zelfs in de afwasmachine. Een mooie en milieuvriendlijke, gadget voor je iPhone 4.
Prijs: € 23 (incl. btw

Tip 2: Gripet van Dreamfarm

Met de Gripet heb je geen punaises, magneten of plakband meer nodig. Plak de Gripet met de bijgeleverde plak- of magneetstrips op je koelkast, in je kantoor enzovoort. Zoals voor alle producten van Dreamfarm geldt, is er ook voor elke Gripet een boom geplant!
Prijs: 24 (incl. btw

Tip 3: PET Light van Walking Chair Design Studio

Maak je eigen unieke hanglamp met de PET Light van Walking Chair. Dit ingenieuze en eigenzinnige stukje do-it-yourself design bestaat uit een lampfitting, omringd door negen ringen. Schroef je eigen PET flesjes om de fitting heen, en creeër zo je eigen unieke hanglamp. Een originele vorm van recycling.
Prijs: € 45 (incl. btw)

Tip 4: Find & Make Car van Makedo

Met de Makedo Find & Make Car bouw je je eigen auto uit de wegwerpmaterialen die je om je heen vindt. Verzamel dozen, plastic flessen, dopjes, stof en andere spullen die niet meer worden gebruikt, en knutsel er een auto van met behulp van het ongelooflijk leuke Makedo bouwsysteem.
Makedo is ook erg interactief speelgoed, waarmee ouders of een groep kinderen lekker aan de slag kunnen.
Prijs: € 18 (incl. btw)

Tip 5: Foldable Birdhouse van Kikkerland Design

Dit complete vogelhuisje is gemaakt van stevig gerecycled karton, voorzien van een waterdichte coating. Dankzij de heldere instructies is het huisje eenvoudig in elkaar te zetten. Het huisje versieren is een leuk knutselproject!
Prijs: € 7 (incl. btw)

Meer groene en duurzame cadeaus

Zoek je meer duurzame en eerlijke cadeaus om met Sinterklaas te schenken? Kijk dan eens bij de Groene Sint. Daar vind je allerlei eerlijke geschenken. Voor kinderen, mannen en vrouwen. Of kies eens voor leuke zelfgemaakte Sinterklaas cadeaus en DIY-surprises. Ook is het een optie een gratis cadeaubon te geven. Ideeën voor de bon kun je halen uit 25 zaken die gelukkig maken.