Gepersonaliseerd Sinterklaas cadeaugepersonaliseeerde ambachtelijke chocoladeletter, sinterklaas vieren

Met een gepersonaliseerd Sinterklaas cadeau kun je een cadeau een uniek en persoonlijk tintje meegeven. En wat is er leuker dan een cadeau te personaliseren met een originele, leuke of grappige tekst of mooie of bijzondere foto? Sinterklaasvieren.nl verzamelde een aantal opties voor gepersonaliseerde Sinterklaas cadeaus.

Groot en/of klein gepersonaliseerd Sinterklaas cadeau

Een gepersonaliseerd Sinterklaas cadeau is er in allerlei formaten. Dus je kunt kiezen uit grote en kleine geschenken. Om tussendoor in de schoen te doen, maar ook zeker geschikt voor een gezellige pakjesavond. Daarbij komt dat een uniek Sinterklaas geschenk niet duur hoeft te zijn, want de persoonlijke gifts zijn er voor elk budget.

5 suggesties voor een gepersonaliseerd Sinterklaas cadeau

Hieronder vind je 5 tips voor een leuk en betaalbaar Sinterklaas cadeau. Persoonlijk en uniek.

persoonlijk sinterklaas lied, sinterklaas vieren1. Persoonlijk Sinterklaaslied op naam
De Sinterklaas SurpriseSong is een persoonlijk lied, waarin de ontvanger wordt toegezongen en door Sinterklaas zelf wordt toegesproken! Zelf de song bepalen en gebrand op cd. Prijs € 14,95.

gepersonaliseeerde ambachtelijke chocoladeletter, sinterklaas vieren2. Ambachtelijke chocoladeletter met foto
Een echte ambachtelijke letter van Belgische chocolade plus foto en tekst. Leverbaar in puur, melk of witte chocolade en rondom bewerkt met hazelnoten en koffiebonen. Formaat foto circa 5 x 5cm, gewicht circa 250 gram. Prijs € 14,95.

gepersonaliseerde snoepblik met strooigoed, sinterklaas vieren3. Snoepblik met foto en gevuld met strooigoed
Een uniek snoepblik met eigen persoonlijke wikkel! Behalve het maken van een wikkel kun je kiezen voor strooigoed, maar ook andere soorten snoep. Prijs € 12,95.

gepersonaliseerde zak van sinterklaas, sinterklaas vieren4. Unieke zak van Sinterklaas met eigen naam en tekst
Bij pakjesavond hoort de zak van Sinterklaas. Personaliseer de zak van Sinterklaas met je familienaam of andere tekst. Zo maak je het Sinterklaasfeest nog persoonlijker! Over de zak van Sinterklaas: Afmeting is 60×105 cm, materiaal: jute. Prijs € 12,95.

gepersonaliseerde armband met fotobedels, sinterklaas vieren5. Trendy armband met fotobedels
Een trendy armband met een gegraveerde bedel met eigen foto en tekst. De armbanden zijn verkrijgbaar in diverse trendy modellen, van klassiek en glimmend tot modern. Gemaakt van nikkelvrij rhodium en bevatten daarnaast diverse andere mooie bedels, (facet) kralen en hangers. Prijs 14.95

Zoek je meer cadeausuggesties?

In Cadeaushop van Sinterklaas zijn nog allerlei mooie cadeaus voor iedereen te vinden. En het aantrekkelijke is dat de geschenken niet meer kosten dan € 15. En kijk ook eens bij de cadeaus van de Groene Sint. Ook daarvoor geldt dat bijna alles niet duurder is dan € 15.

Gerelateerde artikelen: