De TwitterSint


de TwitterSint voor een virtueel sinterklaasfeest, sinterklaas vieren

Jazeker, de TwitterSint. En nee, het is niet een Sint die berichten rondstuurt met allerlei nieuwtjes en dergelijke. De TwitterSint is een initiatief van Rian Visser en is eigenlijk bedoeld als een virtueel Sinterklaasfeest. Voor wie geen Sinterklaas kan vieren óf voor wie wat extra’s wil doen met Sinterklaas.  Meedoen is heel gemakkelijk en er zijn geen kosten aan verbonden.

Hoe TwitterSint werkt?

TwitterSint (Rian Visser) schrijft hierover: “Om mee te doen moet je het leuk vinden om een gedicht of verhaaltje voor iemand te schrijven. Je moet het leuk vinden om na te denken waarmee je iemand kunt verblijden. En je moet het leuk vinden om zelf iets te krijgen. De bedoeling is dat je elkaar op 5 december een virtueel cadeau geeft per e-mail. Dit kan een foto zijn van een geschenk (dat je graag had willen geven), een zelfgemaakte kaart of foto, een liedje, een filmpje, etc. Alles mag, als het maar per e-mail verstuurd kan worden en niet gekocht is. Daarbij hoort een gedicht of tekstje waarom de Sint dit cadeau geeft. Een beetje plagen mag, maar niet te erg. Zelf ontvang je op 5 december ook een e-mail cadeau.”

Opgeven voor TwitterSint?

Je kunt je opgeven door een e-mail te sturen aan twittersint@rianvisser.nl. In de subjectregel zet je TwitterSint. In de mail hoef je alleen je Twitternaam op te geven.